Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвДо 15 май броят на ПТП-ата а колкото

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвДо 15 май броят на ПТП-ата а колкото
Коментари Харесай

Алгафари: Този господин, който уби дете на пътя, е пряко подчинен на вътрешния министър и днес го пуснаха от ареста

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

До 15 май броят на ПТП-ата а колкото през същия интервал на предходната година, а че по-късно са се нараснали, се дължи на това, че вътрешният министър разпореди на чиновниците на КАТ да не работят и да не тормозят жители. Това беше заръката. До 26 юли починалите са 251 души, което е с 39 индивида повече за същия интервал на предходната година, единствено за този месец имаме 14 индивида повече починали от началото на годината, ранените са 3812, което е със 154 повече в съпоставяне от предходната година.

Това съобщи в " Пресечна точка " по Нова Тв във връзка войната на пътищата предприемачът Николай Алгафари.

Тези данни демонстрират, че на процедура пътният надзор е спрял да работи, несъмнено, персоналната ни отговорност като жители е доста значима. Аз също съм склонен с това, че би трябвало да доста повече да има доста по-голям надзор върху хората, които използват алкохол или опиати. Също по този начин отново ще попитам и какво се случва с този господин, който беше директно зависещ на вътрешния министър и който умъртви дете на пешеходна пътека, а през днешния ден, доколкото разбирам, са го пуснали към този момент от ареста. Със сигурност би трябвало да им повече надзор, добави Николай Алгафари.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР